9 Nisan 2012 Pazartesi

Yazık değil mi bu kıza???


Resimlerde gördüğünüz Eden Wood henüz 7 yaşında, 4 yaşında ünlü olmuş..Muhtemelen bu güzellikle ve yetenekli de olunca zaten ünlü olma potansiyeli yüksek bir kız.. Ancak bu yaşta ve aşağıdaki fotolarda gördüğünüz şekilde olmamalıydı bence.. Annesi kendisini Barbie bebeğe benzetiyor ve bu şekilde ünlü oluyor.. Kızcağız makyaj yapmadan, kuaföre gitmeden dışarıya çıkmıyormuş.. Bu yaşta bir çocuğa bu yapılan ve kendi öz annesi tarafından nasıl bir çocuk istismarıdır ve nasıl göz yumulur böyle şeylere.. 
Bu küçücük çocuğun onca yüzüne sürülen makyaj malzemeleri,saçındaki röfle ve daha kimyasal birçok şeyin dışında, ileride nasıl bir psikoloji içerisinde olacağı da endişelendiriyor tabi insanı..Umarım çocukluğunu yaşamadan olgun bir kadın hayatına geçen bu kızın karakteri sağlamdır ve çok derin yaralar almadan yaşaması gerekenleri gerektiği zaman yaşar..
   
 (Fotoğraflar;Hürriyet.com 'dan alıntıdır.)

5 yorum:

  1. Muazzez Abacı'ya benzemiş minicik çocuk, olur şey değil! B görüntüyü "güzel" bulan bir insanoğlunun varlığını düşünmek bile istemiyorum. Bence tek kelimeyle "korkunç" bu görüntüler.

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle öyle..ben çok üzüldüm,çok da güzel bir kız çocuğu oysa ki..Aynen öyle ÇokBilmiş assolist havasında minicik yaşında..

    YanıtlaSil
  3. o makyaji ben su yasimda yapamam yahu.

    http://the-lizard-queen.blogspot.com/

    YanıtlaSil