12 Eylül 2014 Cuma

Baby Lips-The One-Fruity Shine Alternatif Ürün Karşılaştırma..


Maybelline Baby Lips- Oriflame The One BB Dudak Balmı ve Nivea Fruity Shine... Aslında fiyat olarak birbirinden çok farkı olmayan ürünler olduğu için Dupe demek doğru olmaz,bu yüzden alternatif ürün dedim başlıkta.. Benim gibi benzer tonlarda da olsa Lip Balm,ruj,far ne olursa olsun ambalajı farklı geldi diye alanlardan değilseniz,herhangi birini almanız yeterli sayılır aslında... Çünkü dudaklarınıza bakım yapmadıkça (fırça ile peeling ve devamlı nemlendirmek) soğumaya başlayan, hafif de rüzgarı arkasına alan bu havada dudaklarınızın ve cildinizin kurumaması imkansız.. Ama farklılıkları var tabii ki...

1. Maybelline New York-Baby Lips-Peach Kiss:
Yabancı bloggerların-vloggerların ballandıra ballandıra anlattığı Baby Lips'ler ve Türkiye'ye girmesi için çılgınca bekleşen bizler.. Sonrasında ne mi oldu,açıkçası biraz hayal kırıklığı.. Ama ben beklenti yüksek tutulduğu için bu durumun yaşandığı kanısındayım..Çok renk vermiyor,Peach Kiss,hafif tatlı bir pırıltı.. Adından anlaşılacağı üzere şeftali tadı.. Sık tazelemek lazım.. Ama ambalaj çok cici insan karşı koyamıyor. :)
- SPF 20,
- 8 saate kadar nemlendirme özelliği,
- Yumuşacık ve pürüzsüz dudaklar vaat ediyor.. 

2. The One BB Dudak Balmı:
Yeni bir ürün Eylül katalogunda görebilirsiniz. Aldığımdan beri deniyorum,renk ışıltı olarak,Baby Lips'e çok benziyor. 
- SPF 15,
- 24 saate kadar nemlendirme özelliği,
- Dudak yüzeyini pürüzsüzleştirme-İnce çizgi görünümü azaltma vaat ediyor.

Baby Lips'le görünümünün pek bir farkı yok.. Ama açıkçası sürdüğüm zaman Baby Lips'ten biraz daha çok verim alacağımı düşünüyorum.

3. Nivea Fruity Shine- Pink Guava:
Uzun zamandır kullandığım bir ürün.. Kokusu,Rengi,Yumuşaklığı ve -tadı da- ;) bir harika.. (siz de ruj ve lips balmların tadına bayılanlardan mısınız?)
Diğer iki üründen daha fazla renk ve ışıltı veriyor. Şeftali tonunda ruj niyetine gündüz kullanılıyor.. 
Vaatleri: Genç ve narin dudaklara, meyve kokusu ve uzun süre etkili pürüzsüzleştirici bakım ile keyif verir. Işıltı pigmentleri ve hafif renklendirme özelliğiyle dudaklarda doğal bir görünüm yaratır. UVA ve UVB ışınlarına karşı korur.



Özetle 3 üründe de dudak bakımı ve sık tazelemek gerekli.. Ancak benim için hem renk vermesi bakımından,hem nemlendirmesi bakımından,  Fruity Shine 1., The One 2. ve Baby Lips 3. olur sıralama yaparsam.. Ancak doğal görünüm-günlük kullanım-hafif parlaklık için üçü de tercih edilebilir.

Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder